Horsetrailers

Trailers

Atec Dealers

7 values of Atec

Brochures

Atec

pdf logo   NL/DE/ENG

Horse trailers

pdf logo   EN 

Trailers

pdf logo   NL/DE/EN/FR 

 

Bent u op zoek naar een 1,5- paards-trailer,2-paards-trailer of nog groter? Of het nu gaat om een houten, aluminium of een polyester trailer, Atec heeft een paardentrailer die aan uw wensen voldoet!

Atec maakt de beste professionele paardentrailers. Doordachte kwaliteitsproducten van Nederlandse bodem. Elke model is combinatie van een solide constructie, hoogwaardige materialen en een prachtig design met maar een doel:

Maximaal comfort en optimale veiligheid voor u en uw paard.

 

Vandaar Atec: value on wheels

Superieur rijgedrag

Atec paardentrailers staan voor sterk, stabiel en duurzaam. Door de geheel automatisch gelaste en volbad verzinkte chassis', het uitgekiende ontwerp en de solide constructie wordt een ongeƫvenaarde stabiliteit verkregen en is een superieur rijgedrag een logisch gevolg

Maximaal comfort

Het ruim opgezette interieur en ergonomische design van Atec paardentrailers is ontworpen voor maximaal comfort. De zonwerende design uitzetramen zorgen met het comfortabele veerkarakter voor een fit en rustig paard, dat klaar is voor topprestaties. De lage instap maakt het laden van je paard gemakkelijk. Kiest u voor het unieke Easy Release Systeem, dan is ook het uitladen gemakkelijk en comfortabel voor u en uw paard.

Lange levensduur

Atec trailers zijn gemaakt voor jarenlang intensief gebruik onder alle omstandigheden, zowel vanuit design-oogpunt als de solide constructie en de gebruikte materialen. Elke trailer is standaard voorzien van een rubber vloer. De zijwanden en dak zijn door een speciaal ontwikkeld aluminium frame met elkaar verbonden, waaraan de paardentrailers mede hun uitstekende stabiliteit ontlenen. Ten slotte is ook door het unieke geventileerde chassis een lange levensduur van iedere Atec paardentrailer gegarandeerd.

Address data

Atec Aanhangwagens B.V.

Molenstraat 24
Beers
5437 AB
Nederland

.

+31 (0) 485 322 322 
+31 (0) 485 320 356
KvK Den Bosch: 56402457
www.atec.nl

Atec group

Logo-Atec-kl2 

xxtrail logo

logo rebel blauw